Nainen puhuu A&DO-seminaarissa.

Kuva: Kalle Raittiala

Seminaari

Arkkitehtuuri- ja muotoiluoppimisen valtakunnallinen A&DO Seminaari järjestetään syksyisin hankkeen toimintakaudella. Ensimmäisen seminaari toteutui Tampereella lokakuussa 2021.

A&DO Seminaarissa perehdytään laaja‐alaisesti siihen, miten arkkitehtuuria ja muotoilua voi lähestyä luovan kriittisesti. Esillä on niin kotimaisia kuin ulkomaisia esimerkkejä. Seminaarin työskentelyyn sisältyy työpajoja, joissa seminaarin osanottajat voivat itse olla aktiivisia toimijoita. ​

Save the date
Seuraava A&DO Seminaari järjestetään 11.11.2022 Kulttuuritalo Korundin tiloissa Rovaniemimellä. Seminaari toteutetaan yhteistyössä Rovaniemen taidemuseon kanssa.

Seminaarin kansainvälisenä keynote-puhujana on tänä vuonna Helen Charman, Director of Learning, National Programmes and Young V&A, Victoria and Albert Museum, Lontoo.

Young V&A avaa ovensa kesällä 2023 itäisessä Lontoossa. Uusi museo on tarkoitettu kaiken ikäisille lapsille, ja sen toimintaa on suunniteltu yhdessä kohdeyleisön kanssa. Young V&A:n konseptin ytimessä on “luova itsevarmuus”; luovien taitojen kehittäminen, joita lapset ja nuoret tarvitsevat kukoistaakseen nopeasti muuttuvassa ja kompleksisessa maailmassamme.

Seminaarin ohjelma ja aikataulu ilmoitetaan myöhemmin syksyllä.

Lisätietoja: Arja-Liisa Kaasinen, yhteistyöpäällikkö, Arkkitehtuurimuseo, , puh. 050 394 8618

Puhujia A&DO-seminaarissa.

Seminaarin jälkikeskustelu.

Kuvat: A&DO-seminaari, 1.10.2021, Tampere Finnkino Plevna sekä seminaarin jälkikeskustelu, Finlayson Vooninki.

Kuvaaja: Kalle Raittiala 

 

Katso kooste ensimmäisestä valtakunnallisesta A&DO-seminaarista!