Resurssipankki

Me kaikki olemme käyttäjinä rakennetun ja muotoillun ympäristön parhaita asiantuntijoita. Pystymme ratkaisemaan pieniä ja suuria ongelmia. Oletko opettaja, kehittäjä, ammattilainen tai tavallinen kansalainen? Tarjoamme arkkitehtuuri- ja muotoiluoppimisen materiaaleja juuri sinulle.

A&DO:n resurssipankki on portaali arkkitehtuuri- ja muotoilukasvatuksen toimijoiden, menetelmien ja materiaalien äärelle. Se myös kertoo arkkitehtuuri- ja muotoiluoppimisen kentästä ja sen toiminnasta Suomessa.

Jaamme tietoa arkkitehtuuri- ja muotoiluoppimisen kentästä, jotta alan tiedot, taidot ja tekijät saavutetaan nykyistä paremmin kaikkialla Suomessa. Kokoamme verkkoon arkkitehtuuri- ja muotoiluoppimisen menetelmiä ja materiaaleja – aloittelijalle ymmärrettävästi ja kokeneen kasvattajan osaamista syventäen.

Tarjoamme näyteikkunan suomalaiselle arkkitehtuuri- ja muotoiluoppimisen osaamiselle ja alustan uuden yhteistyön kehittämiseen.

Arkkitehtuuri- ja muotoiluoppimista edistävät Suomessa monenlaiset, innovatiiviset ja osaavat organisaatiot. Lisäksi hankkeita ja projekteja on runsaasti, ja kehitystyötä tapahtuu jatkuvasti. Alan toimijoita Suomessa -listaukseen kokoamme alan vakiintuneimpia toimijoita: museoita, kouluja, keskuksia, yhdistyksiä ja tapahtumia.

Menetelmiä ja materiaaleja -sivulta löydät erilaisia arkkitehtuuri- ja muotoiluoppimisen materiaaleja hyödynnettäväksesi. Materiaalit on järjestetty kohderyhmittäin sekä sen mukaan, kuinka paljon ne vievät aikaa ja millaista haastetta tarjoavat. Voit käyttää materiaaleja luovasti omaan tyyliisi. Tutki, ihmettele, kokeile, leiki!

Resurssipankin sisältö täydentyy ja kasvaa – ilmoittaudu mukaan tai ilmianna toimija!

Ole yhteydessä A&DO:n tiimiin:

Kuvat: Hanna Kutvonen