Kuva konteista.

Havainnekuva konttinäyttelystä.

Labra

A&DO Labra on kiertävä oppimisen ympäristö ja näyttely, joka kertoo muotoilusta ja arkkitehtuurista. Näyttelytila on rakennettu kahteen konttiin, jotka voidaan siirtää paikasta toiseen. Näyttely haastaa pohtimaan, minkälainen arkkitehtuuri ja muotoilu tukee hyvää arkea ja kestävää kehitystä. Minkälaisessa ympäristössä sinä haluat elää tulevaisuudessa? Minkälainen on hyvä lähiympäristö?

Näyttelyn tavoite on saada sinut pohtimaan kriittisesti ympäristöäsi. Voit pohtia asioita yksin, kaverin kanssa tai ryhmässä. Valmiita ratkaisuja ei tarjota. Tavoite on osoittaa, että tulevaisuus ei ole ennalta määrätty. Voimme jokainen vaikuttaa siihen, minkälainen tulevaisuuden ympäristö on.

A&DO Labran valtakunnallinen näyttely kiertää Suomea vuosina 2021–2023. Ensimmäinen vierailukaupunki on Lahti. Labra vierailee Lahdessa Malskin aukiolla 30.8.-30.9.2021. Tampereen Finlaysonin alueella Labra nähdään keväällä 2022. Labran näyttelyyn voi tutustua myös etänä tältä nettisivulta löytyvien aineistojen avulla.

Tervetuloa tutustumaan kiertävään A&DO Labraan!

#ADOfinland #ADOLabra

Tavoitteenamme on kehittää A&DO Labran toimintaa. Risuja ja ruusuja voi lähettää osoitteeseen: .