Opas ja oppilasryhmä A&DO Labra -näyttelyssä.

Kuva: Risto Musta

Hae oppaaksi A&DO Labraan Tampereelle 25.04.–22.05.2022!

A&DO – Arkkitehtuurin ja muotoilun oppimisen keskus on Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon yhteishanke. Hankkeen keskeisiä toimenpiteitä on oppimiseen innostava konttinäyttely A&DO Labra, joka vierailee viidellä paikkakunnalla Suomessa. A&DO Labra pureutuu hyvän lähiympäristön teemaan arkkitehtuurin, muotoilun ja suunnitteluprosessin avulla.

Haemme näyttely- ja työpajaoppaita Tampereelle määräaikaiseen tehtävään 25.4.– 22.5.2022. Oppaat vastaavat A&DO Labran asiakaspalvelusta ja yleisötyöstä, kuten opastuksista ja työpajojen ohjauksesta sekä näyttelyn aukiolosta ja valvonnasta. Keskeistä  työssä on vuorovaikutus kävijöiden kanssa. Työ sisältää sekä hyvin käytännönläheisiä arjen pyörittämiseen liittyviä tehtäviä, että asiantuntemusta vaativia tehtäviä.

Odotamme sinulta arkkitehtuurin ja/tai muotoilun tuntemusta sekä kykyä toimia ryhmien kanssa. Haemme suomen ja englannin kielen taitoisia oppaita, muu kielitaito on eduksi. Sinulla voi olla jo kokemusta oppaan tai opettajan työstä tai voit olla näiden alojen opiskelija. Pedagogisten taitojen lisäksi toivomme sinulta hyvää tilannetajua sekä vuorovaikutustaitoja. Sinulla on joustava ja reipas asenne etkä hätkähdä yllättävistä tilanteista.

Työaikasi vaihtelee kontin aukioloaikojen mukaan ma–pe klo 9–18 ja la–su klo 10–17 välillä. Tehtävään voi kuulua satunnaisesti työtä myös iltaisin. Viikkotyöaika on keskimäärin 36,25 h. Tehtävän palkkauksessa noudatetaan yksityisten museoiden työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu vaativuusluokkaan 2, jossa peruspalkka on 1940,82 eur/kk. Tehtävään kouluttautumisesta sekä näyttelyn jälkeisestä palaute- ja arviointikeskustelusta maksetaan erillinen korvaus.

Opas ja oppilasryhmä A&DO Labra -näyttelyssä.
Kuva: Risto Musta

Lisätiedot tehtävistä: Museolehtori Hanna Kapanen, tavoitettavissa pe 11.2. klo 14–16 ja ke 16.2. klo 9–11, puh: 050 301 6838.

Rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Huolehdithan, että hakemuksesi ja CV:si noudattavat anonymiteetin periaatteita. Valitsemme haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perustella, eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai kuvaa. Jätä siis nämä tiedot jo valmiiksi pois sekä hakemuksestasi, että ansioluettelostasi. Kerro yhteystietosi vain sähköpostin saatteessa.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostitse pe 25.2. mennessä osoitteeseen . Otsikkoon merkintä Opas A&DO Labraan. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Arkkitehtuuri ja muotoilu kuuluvat kaikille!