Kuva konteista.

Havainnekuva konttinäyttelystä.

Hae oppaaksi A&DO Labraan Lahteen 30.8.–30.9.2021!

A&DO – Arkkitehtuurin ja muotoilun oppimisen keskus on Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon yhteishanke. Hankkeen keskeisiä toimenpiteitä on oppimiseen innostava konttinäyttely A&DO Labra, joka vierailee kuudella paikkakunnalla Suomessa. A&DO Labra pureutuu hyvän lähiympäristön teemaan arkkitehtuurin, muotoilun ja suunnitteluprosessin avulla.

Haemme näyttely- ja työpajaoppaita Lahteen määräaikaiseen tehtävään 30.8.– 30.9.2021. Oppaat vastaavat A&DO Labran asiakaspalvelusta ja yleisötyöstä, kuten opastuksista ja työpajojen ohjauksesta sekä näyttelyn aukiolosta ja valvonnasta. Keskeistä työssä on vuorovaikutus kävijöiden kanssa. Työ sisältääsekä hyvin käytännönläheisiä arjen pyörittämiseen liittyviä tehtäviä, että asiantuntemusta vaativia tehtäviä.

Odotamme sinulta arkkitehtuurin ja/tai muotoilun tuntemusta sekä kykyä toimia ryhmien kanssa. Haemme suomen ja englannin kielen taitoisia oppaita, muu kielitaito on eduksi. Sinulla voi olla jo kokemusta oppaan tai opettajan työstä tai voit olla näiden alojen opiskelija. Pedagogisten taitojen lisäksi toivomme sinulta hyvää tilannetajua sekä vuorovaikutustaitoja. Sinulla on joustava ja reipas asenne etkä hätkähdä yllättävistä tilanteista.

Työaikasi vaihtelee kontin aukioloaikojen mukaan ma–pe klo 9–18 ja la–su klo 10–17 välillä. Tehtävään voikuulua satunnaisesti työtä myös iltaisin. Viikkotyöaika on keskimäärin 36,25 h. Tehtävän palkkauksessa noudatetaan yksityisten museoiden työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu vaativuusluokkaan 2, jossa peruspalkka on 1940,82 eur/kk. Tehtävään kouluttautumisesta sekä näyttelyn jälkeisestä palaute- ja arviointikeskustelusta maksetaan erillinen korvaus.

Lisätiedot tehtävistä: Museolehtori Hanna Kapanen, tavoitettavissa puhelimitse ti 1.6. klo 10-12 ja to 3.6. klo 10-12, puh: puh: 050 301 6838.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostitse su 6.6.2021 mennessä osoitteeseen . Otsikkoon merkintä Opas A&DO Labraan. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Arkkitehtuuri ja muotoilu kuuluvat kaikille!